Imobil Ixelles cu 4 apartamente - de vanzare

Imobil de vânzare 
Preţ: 640.000 Euro 


Belgia, Bruxelles
Cartier Ixelles


Descriere imobil


Imobil de vânzare, ideală ocazie pentru investiţii pe termen lung, complet renovat între 2007 şi 2009, format din 4 unităţi/apartamente pe 4 nivele.

La intrarea în clădire, o trapă asigură accesul la o pivniţă de 6m în care se găsesc toate contoarele individuale (de gaz şi energie electrică). Există interfon pentru toate apartamentele. Geamurile sunt duble peste tot, dar fereastra foarte frumoasă de la parter a rămas cea originală din perioada construcţiei imobilului. Faţada a fost refăcută în 2009 şi acoperişul are mai puţin de 10 ani.

Imobilul este situat într-o zonă foarte căutată, pe o stradă foarte liniştită şi plăcută, aproape de Place Flagey (care a fost complet renovată), precum şi de iazurile din Ixelles. Zona oferă toate facilitătile, comerţ (Chaussée d'Ixelles, Place Fernand Cocq, Place Flagey), numeroase cafenele şi restaurante "trendy", un supermarket, la 200 de metri şi este foarte bine deservita de transportul public (autobuz, tramvai şi Metro la 10 minute).

Galerie de imagini

Venitul din chirii

Venitul actual din închiriere (cheltuielile incluse) sunt:

  • parter si mezanin: 850 €
  • Etajul 1: 640 €
  • Etajul 2: 600 €
  • Etajul 3: 740 €

Incluse în cheltuieli: apa rece, serviciile de curăţenie pentru zonele comune şi asigurarea clădirii. Există un contor de apă pentru fiecare apartament.

Contractele de închiriere curente sunt pentru o perioadă de trei ani, dar ajung la scadenţă între şase luni şi un an şi jumătate. Venitul din chirii nu este în concordanţă cu nivelul actual al pieţei pentru chiria în zonă şi pentru fiecare apartament poate fi uşor crescut cu 100 €/lună. Proprietarul actual a preferat să pună relaţiile umane înaintea profitabilităţii.

Starea şi calitatea materialelor folosite la renovare este o garanţie de închiriere continuă a spaţiilor.

Site oficial al unitatii administrativ teritoriale Ixelles : http://www.elsene.irisnet.be/site/fr/index.php

© HartaEuropa.com HartaEuropa homepage Contact